- Luana

Go to content

Main menu:

Tečajevi
 
 

TEČAJEVI ZA ILEC - međunarodni ispit znanja iz područja prava

Luana organizira pripremne tečajeve za polaganje međunarodnog ILEC ispita na engleskom jeziku. Po završetku tečaja kandidati se prijavljuju i polažu Cambridge ILEC ispit pri British Councilu.

Nakon uspješno položenog ispita polaznici dobivaju međunarodno priznatu diplomu. Stjecanje ovakve diplome koja je priznata u međunarodnim institucijama i udruženjima pravnika svakako otvara put izvrsnosti u daljnjem obrazovanju kao i zaposlenju u lokalnoj sredini i u inozemstvu.

Engleski jezik je lingua franca u međunarodnim odnosima. Dobro snalaženje u jezičnim vještinama kao i poznavanje pravne materije je nešto što se danas očekuje od svakog pravnika. Studentima završnih godina prava to može poslužiti za stručno usavršavanje, a diploma pruža i mogućnost  školovanja u inozemstvu.  Budući pravnici imaju dobre startne pozicije pri zapošljavanju ako svojim diplomama mogu pridodati i diplomu jednog od najprestižnijih sveučilišta u Europi University of Cambridge.

ILEC (International Legal English Certificate) ispit spada u B2 C1 razinu prema zajedničkom europskom referentnom okviru za sve jezike (Common European Framework of Reference for Languages ).

Pol
aznici škole Luana mogu birati između dva tečaja:

1.
Niža razina: B1 - B2 za polaznike sa slabijim predznanjem
2.
Viša razina: B2 C1 za naprednije polaznike

Škola vrši besplatno testiranje i konzultacije kako bi odredili na kojoj razini polaznici mogu pohađati tečaj. 
 
 
luana language school
web counter
Back to content | Back to main menu